تاریخ : چهارشنبه, ۵ آذر , ۱۳۹۹ 10 ربيع ثاني 1442 Wednesday, 25 November , 2020

آخرین جزئیات نتایج #کارشناسی_ارشد ۹۹ #دانشگاه_آزاد_اسلامی اعلام شد.

• 13 آبان 1399 - 18:04
آخرین جزئیات نتایج #کارشناسی_ارشد ۹۹ #دانشگاه_آزاد_اسلامی اعلام شد.

آخرین جزئیات نتایج #کارشناسیارشد ۹۹ #دانشگاهآزاد_اسلامی اعلام شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی روز دوشنبه ۵ آبان توسط سازمان سنجش آموزش کشور بر روی سامانه www.sanjesh.org قرار گرفت. کارنامه کلیه داوطلبانی که در دانشگاه آزاد اسلامی مجاز شده و انتخاب رشته کرده اند، متعاقباً از […]

آخرین جزئیات نتایج #کارشناسیارشد ۹۹ #دانشگاهآزاد_اسلامی اعلام شد.

کارنامه کلیه داوطلبانی که در دانشگاه آزاد اسلامی مجاز شده و انتخاب رشته کرده اند، متعاقباً از طریق سامانه اعلام نتایج مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org منتشر خواهد شد.

پذیرفته شدگان می توانند از روز چهارشنبه مورخ ۹۹/۸/۷ با مراجعه به سامانه آموزشیار به آدرس edu.iau.ac.ir و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام کنند.

پذیرفته شدگان کلیه محل های دانشگاهی جهت اطلاع از زمان و چگونگی تحویل مدارک به آدرس سایت واحددانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه کنند.

لازم به ذکر است پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی می توانند جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام به راهنمای ثبت نام که در سامانه این مرکز به آدرس sanjesh.iau.ir قرار گرفته است، مراجعه کنند.

🔸سایت دانشگاه: ⬅️ badroudiau.ac.ir

🔹 کانال تلگرام دانشگاه : ⬅️ t.me/badroudiau