تاریخ : دوشنبه, ۵ آبان , ۱۳۹۹ 10 ربيع أول 1442 Monday, 26 October , 2020

آغاز ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد اسلامی ورودی مهر ماه ۹۹

آغاز ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد اسلامی ورودی مهر ماه ۹۹

ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع #کاردانی و #کارشناسی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی _ مهرماه ۹۹ آغاز شد.

ثبت نام و #انتخابرشته پذیرش #بدونآزمون دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی از #یکشنبه پنجم مرداد

داوطلبان می توانند از روز یکشنبه ۵ مرداد ماه با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط نسبت به تهیه کارت اعتباری، ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.