• امروز : سه شنبه - ۴ آبان - ۱۴۰۰

آموزش ثبت درخواست مجوز حذف و اضافه

• 02 مهر 1400 - 18:05
آموزش ثبت درخواست مجوز حذف و اضافه

🔹در صورتی که نیاز به حذف و اضافه دارید، باید مطابق مراحل تصویر، درخواست مجوز حذف و اضافه ثبت کنید: ۱️⃣ وارد منوی “ارسال/پیگیری درخواست” شوید.۲️⃣ طبقه‌بندی موضوع را روی “عملیات آموزشی دانشجو” قرار دهید.۳️⃣ موضوع درخواست را روی “مجوز حذف و اضافه” قرار دهید.۴️⃣ نیم‌سال درخواست را روی “۴۰۰۱” قرار دهید.۵️⃣ دکمه‌ی “ثبت” را […]

۱️⃣ وارد منوی “ارسال/پیگیری درخواست” شوید.
۲️⃣ طبقه‌بندی موضوع را روی “عملیات آموزشی دانشجو” قرار دهید.
۳️⃣ موضوع درخواست را روی “مجوز حذف و اضافه” قرار دهید.
۴️⃣ نیم‌سال درخواست را روی “۴۰۰۱” قرار دهید.
۵️⃣ دکمه‌ی “ثبت” را بزنید تا پیام سبز رنگ بالای صفحه را مشاهده کنید.

🔹دقیقا باید مطابق انتخاب واحد عمل کنید، فقط باید به جای مجوز انتخاب واحد، مجوز برای «حذف و اضافه» ثبت کنید.

⚠️ این احتمال وجود دارد که مشابه ترم‌های گذشته، برای ورود به حذف و اضافه مجبور شوید کل شهریه متغیر واحدهای اخذ شده را پرداخت کنید! در این صورت، وقتی در تایم حذف و اضافه استان و ورودی خود وارد منوی حذف و اضافه شوید، می‌توانید این مبلغ را همان لحظه پرداخت کنید.