تاریخ : چهارشنبه, ۲۲ مرداد , ۱۳۹۹ 23 ذو الحجة 1441 Wednesday, 12 August , 2020

انتصاب سرپرست دفتر برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی

انتصاب سرپرست دفتر برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی طی حکمی «دکتر محسن امینی خوزانی» را به عنوان سرپرست دفتر برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی فداکار سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی «دکتر محسن امینی خوزانی» را […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی فداکار سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی با صدور حکمی «دکتر محسن امینی خوزانی» را به عنوان سرپرست دفتر برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی منصوب کرد.

در متن حکم دکتر فداکار آمده است:

«برادر گرامی جناب آقای دکتر محسن امینی خوزانی

با سلام و احترام

با عنایت به مراتب تعهد و سوابق ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست دفتر برنامه و بودجه دانشگاه منصوب می شوید تا بهره گیری از کلیه امکانات معنوی و مادی و سرمایه های انسانی دانشگاه و با اولویت محورهای ذیل در جهت اعتلای دانشگاه اقدام نمایید.

۱ـ انطباق تدوین و عملکرد بودجه ای ارکان دانشگاه براساس سیاست های کلان دانشگاه

۲ـ انطباق تدوین و عملکرد بودجه دانشگاه‌های استانی و واحدها و مراکز دانشگاهی براساس سیاست‌های کلان دانشگاه

۳ـ برنامه ریزی در راستای افزایش درآمدهای شهریه ای و غیر شهریه ای دانشگاه

۴ـ پایش مستمر، مکانیزه و دقیق برعملکرد بودجه‌ای واحدهای دانشگاهی و تحلیل کاربردی و اقتصادی و اجتماعی آن

امید است با اتکال به درگاه ذات اقدس احدیت در راه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و مؤید باشید.

دکتر محمدمهدی فداکار

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع»

دکتر محسن امینی خوزانی دارای سوابقی از جمله ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان و معاون دفتر برنامه و بودجه دانشگاه آزاد اسلامی است.