• امروز : سه شنبه - ۴ آبان - ۱۴۰۰

اینترنت رایگان ۳۰ گیگ ۶ ماهه برای دانشجویان

• 08 مهر 1400 - 9:50
اینترنت رایگان ۳۰ گیگ ۶ ماهه برای دانشجویان

📎 ictgifts.ir/UniversityStudents 🔹بسته هدیه با حجم ۳۰ گیگابایت و برای بازه زمانی شش ماهه پیش‌بینی شده و پس از اتمام مهلت ثبت‌نام، در حساب کاربری مربوط به تلفن همراه یا ثابت شما منظور می­‌گردد. 🔹امکان فعال­‌سازی بسته هدیه بر روی تلفن همراه دانشجویان یا بر روی تلفن ثابت (ADSL) وجود دارد. درج شماره تلفن همراه […]

📎 ictgifts.ir/UniversityStudents

🔹امکان فعال­‌سازی بسته هدیه بر روی تلفن همراه دانشجویان یا بر روی تلفن ثابت (ADSL) وجود دارد. درج شماره تلفن همراه تحت مالکیت کد ملی اظهار شده در مراحل ثبت نام، الزامی می‌باشد.

🔹فقط یک‌بار امکان ثبت‌نام برای هر کد ملی وجود دارد. مهلت ثبت‌نام حداکثر ۷ روز و بر اساس رقم آخر کدهای ملی به شرح زیر می‌باشد:

🏷️ چهارشنبه ۷ مهر
┘ فقط کدهای ملی با رقم آخر ۰ و ۱ و ۲