• امروز : پنج شنبه - ۲۷ خرداد - ۱۴۰۰
  • برابر با : 8 - ذو القعدة - 1442
  • برابر با : Thursday - 17 June - 2021

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بادرود در محکومیت شدید حملات وحشیانه رژیم صهیونسیتی به نوار غزه

• 28 اردیبهشت 1400 - 0:12

وَنُريدُ أَن نَمُنَّ عَلَى الَّذينَ استُضعِفوا فِي الأَرضِ وَنَجعَلَهُم أَئِمَّةً وَنَجعَلَهُمُ الوارِثينَدر این روزهای اخیر و حتی در عید سعید فطر، رژیم وحشی صهیونیستی اقدامات رذیلانه ای را علیه مردم ستمدیده فلسطین در غزه آغاز کرده که نشانگر اوج گیری خوی نژاد پرستانه این رژیم نامشروع در منطقه است.مسجد الاقصی روزهای غم آلودی را تجربه […]

مسجد الاقصی روزهای غم آلودی را تجربه می کند؛ حملات وحشیانه رژیم اشغالگر قدس به مردم بی دفاع فلسطینی در این مسجدمقدس و اخراج فلسطینیان از خانه خود نشان از بی انصافی و ناجوانمردی این رژیم جعلی دارد و اینکه حاضر به رعایت الزامات حقوق بین المللی نیست. هم چنین دفاع مشروع مردم فلسطین به وحشیانه ترین روش، پاسخ داده می شود و منازل مردم بی دفاع در غزه هدف بمباران گسترده جنگنده ها و موشکهای این رژیم نامشروع قرار گرفته می گیرد.
مسلماً برخورد منفعلانه کشورهای مدعی حقوق بشر و کشورهای عربی و اعضای شورای امنیت در قبال جنایتهای رژیم صهیونیستی بار دیگر رفتار متناقض و دوگانه آنان را آشکار نموده و نشانگر همراهی آنان با این رژیم جعلی خونخوار است.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد بادرود ضمن محکومیت حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوارغزه و آرزوی رسیدن سریعتر به وعده الهی، همراه دولتمردان نظام مقدس جمهوری اسلامی و آحاد مردم ایران، در کنار مردم بی دفاع غزه و گروه های مقاومت فلسطینی و حزب الله لبنان قرار دارد.
ریاست، همکاران و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بادرود
@badroudiau