تاریخ : چهارشنبه, ۲ مهر , ۱۳۹۹ 6 صفر 1442 Wednesday, 23 September , 2020

• 11 شهریور 1399 - 19:30
تبدیل دانشگاه آزاد به شبکه هوشمند علمی با رونمایی از آموزشیار

تبدیل دانشگاه آزاد به شبکه هوشمند علمی با رونمایی از آموزشیار آموزشیار سامانه_آموزش دکتر علمایی در جلسه رونمایی از سامانه آموزشیار: نظام‌مند کردن امور در دانشگاه آزاد اسلامی با سامانه «پژوهشیار» آغاز و با سامانه «آموزشیار» تکمیل شد. این دو سامانه، امور پژوهشی و ساماندهی پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها و همچنین فعالیت‌های مربوط به حوزه آموزش را […]

آموزشیار

سامانه_آموزش

دکتر علمایی در جلسه رونمایی از سامانه آموزشیار: نظام‌مند کردن امور در دانشگاه آزاد اسلامی با سامانه «پژوهشیار» آغاز و با سامانه «آموزشیار» تکمیل شد. این دو سامانه، امور پژوهشی و ساماندهی پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها و همچنین فعالیت‌های مربوط به حوزه آموزش را در بر می‌گیرد.

از جمله امکانات سامانه آموزشیار، میان‌افزار ارتباط با آموزش الکترونیکی، اپلیکیشن موبایل برای اساتید و دانشجویان، آگاه‌سازی از طریق پیامک، پرداخت الکترونیکی، پرونده الکترونیکی دانشجویان و اساتید، ارزشیابی اساتید، حق‌التدریس اساتید، برنامه‌ریزی امتحانات و ارزشیابی تحصیلی دانشجو، فارغ‌التحصیلی و خروج از تحصیل، پورتال جامع مدیریت آموزشی اساتید و … است.

گفتنی است آموزش این سامانه از ۱۰ شهریورماه برای انجام امور آموزشی در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت.