تاریخ : دوشنبه, ۵ آبان , ۱۳۹۹ 10 ربيع أول 1442 Monday, 26 October , 2020

تدوین و تکمیل نظام موضوعات پژوهشی با همکاری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

تدوین و تکمیل نظام موضوعات پژوهشی با همکاری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی از تدوین و تکمیل نظام موضوعات پژوهشی با همکاری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در مراکز استان خبر داد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر جواد علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاوزی دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به دیدار دکتر کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی با […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر جواد علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاوزی دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به دیدار دکتر کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی با دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به منظور همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با مؤسسات و مراکز پژوهشی وزارت جهاد کشاورزی، گفت: در دستورالعمل ابلاغی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی نسبت به تدوین عناوینی از نظام موضوعات کشاورزی مورد نیاز بخش اجرایی کشور متناسب با ویژگی های اقلیمی و جغرافیایی و همچنین توانمندی های علمی موجود در استان تاکید شده و به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مراکز استان در این مورد ماموریت داده شده است.

وی افزود: به همین منظور واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در مراکز استان باید با یکی از مؤسسات پژوهشی، پژوهشگاه، پژوهشکده یا مراکز تحقیقات وزارت جهاد کشاورزی در زمینه کشاورزی و منابع طبیعی هماهنگی به عمل آورده و نسبت به تدوین نظام موضوعات پژوهشی اقدام کنند.

دکتر علمایی خاطر نشان کرد: نخستین عنوان از نظام موضوعات کشاورزی و منابع طبیعی توسط دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و در واحد ورامین با همکاری مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی وزارت جهاد کشاورزی با موضوع کاهش ضایعات محصولات کشاورزی تدوین و چاپ شده و در سامانه پژوهشیار هم اکنون قابل بهره برداری است و مجریان طرح باز مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه پاسخگوی سؤالات احتمالی خواهند بود.

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در مراکز استان برای اجرای سایر نظام موضوعات در حوزه­ های علوم پایه و مهندسی که در حال حاضر در سامانه پژوهشیار تعریف شده است اهتمام لازم را به عمل آورند.