تاریخ : چهارشنبه, ۲ مهر , ۱۳۹۹ 6 صفر 1442 Wednesday, 23 September , 2020

تکریم همکاران سادات واحد توسط ریاست دانشگاه به مناسبت عید غدیرخم

تکریم همکاران سادات واحد توسط ریاست دانشگاه به مناسبت عید غدیرخم

به گزارش روابط عمومی واحد بادرود صبح روز چهارشنبه پانزدهم مرداد ماه به مناسبت فرارسیدن عید سعید غدیر خم و دهه امامت و ولایت ،  مراسمی با حضور ریاست دانشگاه به همراه مترون و جمعی از اساتید و کارکنان برگزار گردید. ریاست دانشگاه ضمن تبریک این عید بزرگ اظهار داشتند: فرارسیدن عید سعید غدیر خم […]

به گزارش روابط عمومی واحد بادرود صبح روز چهارشنبه پانزدهم مرداد ماه به مناسبت فرارسیدن عید سعید غدیر خم و دهه امامت و ولایت ،  مراسمی با حضور ریاست دانشگاه به همراه مترون و جمعی از اساتید و کارکنان برگزار گردید. ریاست دانشگاه ضمن تبریک این عید بزرگ اظهار داشتند: فرارسیدن عید سعید غدیر خم نشانه وفای به عهد و ولایت مداری و تداوم رسالت محمد (ص) در ولایت علی (ع) است. ایشان آیین تکریم از پرسنل سادات و دیگر کارمندان را اولویت کاری خود و دیگر همکاران برشمردند و خاطرنشان کردند: عید غدیر در بین مردم تجلی علاقه و ارادت به خاندان پیامبر اکرم (ص) و به خصوص فرزندان علی (ع) و فاطمه (س) بوده و از این جهات با احترام و ویژگی خاص همراه است و خداوند بزرگ را شاکریم که ما نیز از متمسکین به ولایت امیر مومنان و فرزندان معصومش قرار دادند.