• امروز : دوشنبه - ۲۳ فروردین - ۱۴۰۰
کل مطالب 110 بروزرسانی امروز 0

جزئیات زمان و نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد

جزئیات زمان و نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد:امتحانات دانشگاه آزاد به صورت حضوری برگزار می شود. در شرایط معمول امتحانات همیشه در ۲ هفته برگزار می‌شود. اما به دلیل شرایط موجود و رعایت پروتکل‌ها به خصوص در مناطق گرمسیر، یک هفته به بازه زمانی برگزاری امتحانات اضافه کردیم؛ یعنی امتحانات در بازه زمانی ۲۴ خرداد تا […]

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد:
امتحانات دانشگاه آزاد به صورت حضوری برگزار می شود.

در شرایط معمول امتحانات همیشه در ۲ هفته برگزار می‌شود. اما به دلیل شرایط موجود و رعایت پروتکل‌ها به خصوص در مناطق گرمسیر، یک هفته به بازه زمانی برگزاری امتحانات اضافه کردیم؛ یعنی امتحانات در بازه زمانی ۲۴ خرداد تا ۱۳ تیرماه برگزار می شود.

بازه زمانی برگزاری باید حداقل ۲ هفته باشد ولی تاکید بر این است که امتحانات در ۳ هفته برگزار شود.