تاریخ : سه شنبه, ۲۱ مرداد , ۱۳۹۹ 22 ذو الحجة 1441 Tuesday, 11 August , 2020

جشنواره تولید فیلم ۱۰۰ ثانیه ای

جشنواره تولید فیلم ۱۰۰ ثانیه ای

ویژه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور  اولین جشنواره سراسری تولید فیلم صد ثانیه‌ای با عنوان «دید آزاد» برگزار میگردد. موضوعات محوری ۱٫محور فرهنگی (سبک زندگی اسلامی، ایرانی و دانشجویی، وحدت و همدلی، ازدواج و تحکیم بنیان خانواده، مدافعان سلامت، رزمایش مواسات و کمک‌های مؤمنانه، نگاه آزاد داشجویی) ۲٫محور دینی و مذهبی (اخلاق و معنویت، نماز و نیایش، […]

موضوعات محوری

۲٫محور دینی و مذهبی (اخلاق و معنویت، نماز و نیایش، ایثار، جهاد و شهادت، حماسه حسینی)

۳٫محور اجتماعی (کار جهادی، آسیب های اجتماعی و رسالت دانشگاه، استقلال، اقتدار و عزت ملی)

۴٫محور اقتصادی (جهش تولید)

۵٫محور ویژه (سردار حاج قاسم سلیمانی).

آخرین مهلت تحویل آثار: ۱۰ مهرماه ۱۳۹۹
به استثناء موضوع حماسه حسینی (۲۵ مهرماه) .

علاقمندان میتوانند برای ورود به صفحه ثبت نام اینترنتی جشنواره به نشانی www.iautmu.ac.ir فرم ثبت نام اولیه را پرکرده و بعد از دریافت کد پیگیری نسبت به بارگذاری فایل خود اقدام و تاییدیه ارسال فایل دریافت نمایند.