تاریخ : چهارشنبه, ۲ مهر , ۱۳۹۹ 6 صفر 1442 Wednesday, 23 September , 2020

دانشگاه آزاد اسلامی در اجرای مأموریت‌های خود بهتر از گذشته عمل خواهد کرد

دانشگاه آزاد اسلامی در اجرای مأموریت‌های خود بهتر از گذشته عمل خواهد کرد

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه روز به روز در اجرای مأموریت ها و رسالت های خود بهتر از گذشته عمل خواهد کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شهرقدس، مراسم نامگذاری ساختمان اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس به نام سردار شهید سلیمانی با حضور آقای […]

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شهرقدس، مراسم نامگذاری ساختمان اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس به نام سردار شهید سلیمانی با حضور آقای سیروس صابری مشاور رئیس دانشگاه و رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم با بیان اینکه در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران ۳۶ کشور دنیا امکانات مختلف خود را در اختیار صدام قرار دادند، گفت: آنها منتظر نابودی ایران بودند، اما رهبری امام خمینی (ره)، رشادت های رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای (مدظله العالی) و دینداری، تقوا و صبوری مردم آنها را با شکست مواجه کرد.

وی با بیان اینکه آخرین حربه دشمن و منافقین اجرای عملیات مرصاد بود، اظهار داشت: بعد از شکست دشمن در عملیات مرصاد، آنها به فکر تهاجم فرهنگی افتادند، اما خوشبختانه این بار نیز شکست خوردند، چرا که امثال حججی ها پیدا شدند. جوانانی که حتی جنگ و انقلاب را ندیده بودند، ولی برای دفاع از اهل بیت (ع) رفتند و با لبخند و آرامش قلبی شهید مدافع حرم شدند.

آقای صابری با تأکید بر این موضوع که ساختمان اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس براساس شخصیت والای حاج قاسم سلیمانی به منظور خدمات رسانی بهینه طراحی شده است، گفت: عقبه و تاریخچه همه انسانها باید برای مردم قابل فهم و مکتب آن به‌خوبی هویدا باشد و تأثیر خود را بر ساختارسازی نسل انقلاب برجای بگذارد.

رئیس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: اصول جهاد، دفاع، مردمداری و محبت در سیره عملی شهید حاج قاسم سلیمانی به‌خوبی نمایش داده می‌شد که این موضوعات نشان دهنده تفکر عمیقی از روش زندگی این شهید بزرگوار است.

وی با تأکید بر اینکه در میدان جنگ و نبرد ذره‌ای خوف و تردید در دل این مرد خدا نفوذ نمی‌کرد، گفت: این شهید بزرگوار مقابل مردم و به‌ویژه خانواده و فرزندان شهدا بسیار خاکی و مهربان بود.

آقای صابری در ادامه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی روز به روز در اجرای مأموریت ها و رسالت های خود بهتر از گذشته عمل خواهد کرد، افزود: دانشگاه فضای جهاد علمی است که به علم و پژوهش می پردازد و کار جهادی را دنبال می کند، لذا زنده نگه داشتن یاد شهدا بسیار شایسته و ارزشمند است، چرا که شهدا این فضای امن را در دانشگاه ایجاد کرده اند.

گفتنی است آقای صابری با حضور بر مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی شهرقدس به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.