تاریخ : دوشنبه, ۵ آبان , ۱۳۹۹ 10 ربيع أول 1442 Monday, 26 October , 2020

رویداد آنلاین حل مسأله در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود

رویداد آنلاین حل مسأله در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود

رویداد آنلاین حل مسأله با موضوع ورزش، تندرستی و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، رویداد آنلاین حل مسأله با موضوع ورزش، تندرستی و فناوری توسط اداره کل پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود. این رویداد با هدف طراحی اپلیکیشن برای شناسایی […]

این رویداد با هدف طراحی اپلیکیشن برای شناسایی و ارزیابی حرکات ورزشی از اول مردادماه لغایت ۱۰ شهریورماه برگزار خواهد شد.

آخرین مهلت ارسال طرح اولیه شامل عکس و فیلم از نمونه اولیه یا پروتوتایپ، ۳ شهریور خواهد بود و داوری و انتخاب محصولات برتر در تاریخ ۱۳ شهریور انجام می شود.

آدرس وب سایت رویداد آنلاین حل مسأله به نشانی Park.iau.ir است.

گفتنی است از مزایای اپلیکیشن برتر این رویداد می توان به مواردی از جمله خرید محصول، انعقاد قرارداد همکاری طبق مدل مشارکت توافقی با دانشگاه آزاد اسلامی، مشارکت در بازار و همکاری با واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و امکان تأمین فضای استقرار در یکی از فضاهای پارک علم و فناوری در تهران اشاره کرد.