• امروز : یکشنبه - ۴ مهر - ۱۴۰۰

سامانه ثبت نام واکسیناسیون کرونا

• 19 شهریور 1400 - 13:52
سامانه ثبت نام واکسیناسیون کرونا

🔹سامانه ثبت نام واکسیناسیون کرونا برای دانشجویان و طلاب فعال شد سرپرست مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت: 🔻سامانه ثبت نام واکسیناسیون کرونا برای دانشجویان و طلاب از هم اکنون باز شد و دانشجویان زیر مجموعه وزارت علوم،وزارت بهداشت،دانشگاه آزاد و طلاب حوزه‌های‌ علمیه سراسر کشور می‌توانند به سایتsalamat.gov.irمراجعه و با ورود کد […]

🔹سامانه ثبت نام واکسیناسیون کرونا برای دانشجویان و طلاب فعال شد

سرپرست مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت:

salamat.gov.ir
مراجعه و با ورود کد ملی،تاریخ تولد و شماره همراه ثبت‌نام و بلافاصله زمان و مکان تزریق واکسن را انتخاب کنند.

🔻دانشجویان و طلاب برای واکسیناسیون نیازی نیست به شهر محل تحصیل مراجعه کنند و این امکان فراهم شده است تا دانشجویان و طلاب بتوانند نزدیکترین مرکز واکسیناسیون را انتخاب کنند.

🔻اگر دانشجویی موفق به ثبت نام در سامانه واکسیناسیون کرونا نشد و کد ملی او در سامانه ثبت نشده بود،می‌تواند موضوع را از طریق دانشگاه محل تحصیل پیگیری کند تا معاونت آموزشی وزارت علوم و وزارت بهداشت یا دانشگاه آزاد،اطلاعات را به مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت ارسال کنند و فهرست تکمیلی اطلاعات دانشجویان در سامانه واکسیناسیون کرونا ثبت شود.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بادرود
@badroudiau