تاریخ : چهارشنبه, ۲ مهر , ۱۳۹۹ 6 صفر 1442 Wednesday, 23 September , 2020

سامانه جدید آموزش دانشگاه بادرود سامانه #آموزشیار

• 11 شهریور 1399 - 19:35
سامانه جدید آموزش دانشگاه بادرود سامانه #آموزشیار

edu.iau.ac.ir شماره دانشجویی همه دانشجویان در این سامانه تغییر کرده است. در ابتدای شماره دانشجویی، عدد ۴۷۵ به عنوان کد واحد بادرود اضافه شده است.به عنوان مثال:۴۷۵۹۸۱۲۳۴۵۶۷۸این عدد به عنوان شماره دانشجویی جدید شناخته می‌شود. نحوه ورود دانشجویان به سامانه آموزشیار نام کاربری دانشجویان برای ورود به سامانه آموزشیار، با اضافه کردن عبارت edu@ در […]

edu.iau.ac.ir

به عنوان مثال:
این عدد به عنوان شماره دانشجویی جدید شناخته می‌شود.

نحوه ورود دانشجویان به سامانه آموزشیار

نام کاربری دانشجویان برای ورود به سامانه آموزشیار، با اضافه کردن عبارت edu@ در انتهای شماره دانشجویی جدید، تشکیل می‌شود.
مثال:
۴۷۵۹۸۱۲۳۴۵۶۷۸@edu

رمز عبور سامانه برابر با شماره دانشجویی جدید خواهد بود.

در حال حاضر تنها قسمت‌های اندکی از سامانه فعال می‌باشد و در روزهای آینده، دسترسی‌ها تکمیل خواهد شد.