• امروز : دوشنبه - ۱۵ آذر - ۱۴۰۰

نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰

• 03 آبان 1400 - 23:14
نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰

نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ (ویژه استعدادهای درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد. داوطلبان می توانند با مراجعه سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org از نتیجه  خود مطلع شوند. پذیرفته شدگان می توانند از  ساعت ۱۰ صبح روز چهارشنبه ۵ آبان لغایت شنبه ۸ آبان  با مراجعه به سامانه آموزشیار به آدرس  edu.iau.ac.ir  و مطابق جدول […]

پذیرفته شدگان می توانند از  ساعت ۱۰ صبح روز چهارشنبه ۵ آبان لغایت شنبه ۸ آبان  با مراجعه به سامانه آموزشیار به آدرس  edu.iau.ac.ir  و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به صورت مجازی اقدام کنند.

لازم به ذکر است پذیرفته شدگان می توانند جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام به راهنمای ثبت نام  که در سامانه  این مرکز به آدرس sanjesh.iau.ir قرار گرفته است، مراجعه کنند.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بادرود
@badroudiau