تاریخ : سه شنبه, ۷ بهمن , ۱۳۹۹ 13 جماد ثاني 1442 Tuesday, 26 January , 2021

• 29 آذر 1399 - 23:51

پیام تبریک رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بادرود بمناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار:“وَاصْبِرْ فَإِنَّ اللَّهَ لَا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ” (۱۱۵،هود) «و پايدار باش، كه همانا خداوند پاداش نيكوكاران را ضايع نمى كند».🔹امسال روز پرستار یادآور رشادت ها، ایثارگری‌ها و از خودگذشتگی‌های پرستاران متعهدی است که در کارزار کرونا جامه خدمت پوشیدند و […]

🔹امسال روز پرستار یادآور رشادت ها، ایثارگری‌ها و از خودگذشتگی‌های پرستاران متعهدی است که در کارزار کرونا جامه خدمت پوشیدند و تلاش کردند رخت تندرستی به تن آسیب دیدگان از کرونا کنند و مردم شریف ایران اسلامی قدردان تلاشهای ایثارگرانه و از خودگذشتگی پزشکان، پرستاران می باشند که در این شرایط دشوار با از خودگذشتگی به میدان مبارزه با ویروس کرونا و درمان بیماران مبتلا آمده اند هستند.
🔹اینجانب به نمایندگی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بادرود، با تبریک فرارسیدن ولادت باسعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار و با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت، از زحمات و ایثارگری های کادر درمان منطقه در جهاد علیه ویروس کرونا و همچنین مادران و همسران جانبازان عزیز که عمری در کسوت پرستاری هستند،تقدیر و تشکر نموده و سلامت و موفقیت مجموعه درمانی کشور را و همچنین بهبودی بیماران را از خداوند متعال خواستارم.
انشالله این دانشگاه هم تلاش خواهد نمود تا در ایجاد و گسترش رشته های پیراپزشکی به کمک خیرین محترم و مسئولین بزرگوار قدمهای موثری در گسترش سلامت عمومی منطقه بردارد.
🔸دکتر عباسعلی اکبرزاده مرشدی
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بادرود