• اخبار
    • اطلاعیه امتحانات پایان نیمسال دوم 98-97

1398/03/13 12:00:00 صبح

قابل توجه کلیه دانشجویان؛

#کارت_امتحان از روز دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸ قابل دریافت است. برای ورود به جلسه امتحان همراه داشتن کارت امتحان الزامی است.

برای استفاده از سامانه آموزش دانشگاه (جهت #تسویه_حساب و دریافت #کارت_امتحان و...) حتما باید #نظرسنجی اساتید انجام شود. بنابراین در اولین فرصت نسبت به انجام این نظرسنجی در سامانه آموزش اقدام نمایید تا به روزهای پایانی موکول نشود.

برای دریافت #کارت_امتحان #بدهی شما باید #تسویه شده باشد. بنابراین هر چه سریعتر با امور شهریه در این زمینه در ارتباط باشید.

امتحانات از روز شنبه ۲۵ خرداد ۹۸ لغایت ۶ تیر ۹۸ برگزار می‌گردد. در هر روز ۴نوبت امتحان برگزار می‌شود. بنابراین دانشجویان حتماً به #تاریخ و #ساعت برگزاری امتحان دقت نمایند.

با توجه به تغییراتی که از طریق آموزش دانشگاه در #تاریخ و #ساعت برخی امتحانات صورت گرفته است، لازم است دانشجویان مجدداً #برنامه_امتحانی خود را بررسی نمایند.

تمام حقوق وبسایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی بادرود میباشد.‏