• امروز : شنبه - ۲ بهمن - ۱۴۰۰

اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج

• ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۴
اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج

دکتر سیدفضلی خبر داداعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامیرئیس صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی از اعطای وام ازدواج دانشجویی ۲۰۰ میلیون ریالی به دانشجویان این دانشگاه خبر داد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سیدهادی سیدفضلی رئیس صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه وام ازدواج دانشجویی ۲۰۰ […]

دکتر سیدفضلی خبر داد
اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر سیدهادی سیدفضلی رئیس صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه وام ازدواج دانشجویی ۲۰۰ میلیون ریالی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت می شود، گفت: این امر در ادامه سیاست های حمایت اجتماعی و اجرای طرح‌های رفاهی و اعتلای فرهنگ حسنه ازدواج به عنوان یکی از راهبردهای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی اجرا شده است.

دکتر سیدفضلی ادامه داد: صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به منظور تحقق این امر با بانک قرض الحسنه رسالت تفاهم نامه همکاری منعقد کرده است.

وی خاطرنشان کرد: براساس این تفاهم نامه تسهیلات قرض الحسنه تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال با نرخ ۲ درصد و مدت بازپرداخت ۳۶ ماهه به دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی که تاریخ ازدواج (عقد) ایشان بعد از ۱۴۰۰/۰۷/۰۱ باشد، اعطا می شود.

دکتر سیدفضلی تأکید کرد: اعطای این وام هیچ گونه ارتباطی به تسهیلات ازدواج بانک مرکزی ندارد و دانشجویان علاوه بر امکان دریافت تسهیلات ازدواج از بانک مرکزی می توانند از این تسهیلات نیز بهره مند شوند و در صورتی که زوجین هر دو دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی باشند به ازای به هر دانشجو قابل پرداخت است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: تسهیلات مذکور صرفاٌ یک بار در طول دوران تحصیل به دانشجو اختصاص می یابد و دانشجویان متقاضی این تسهیلات می توانند درخواست خود را از طریق سامانه ساجد به نشانی (sajed.iau.ir) ثبت کنند.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بادرود

لینک کوتاه : https://badroudiau.ac.ir/?p=1709